Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Symester 2020 Inställd på grund av rådande omständigheter 

Här kommer en inbjudan till dig som är intresserad av att sy, i fem underbara dagar då du bara syr och umgås med likasinnade! Vi kommer vara ett gäng glada sydamer i blandade åldrar med våra symaskiner och allehanda tillbehör. Nybörjare eller proffs, alla är välkomna!

Vi kommer att vara i Degeberga stugby söder om Kristianstad https://www.degebergastugby.se/Receptions & vandrarhemsbyggnad

Jag har bokat hela vandrarhemmet (så det är bara vi som tillgång till det) samt några stugor.

I vandrarhemmet så finns ett stort ljust konferensrum, matsal, kök, toaletter, duschar Vi bor max 2 deltagare/ rum (obs ej våningssängar).

Alla måltider frukost, lunch och middag äter vi i vandrarhemmets matsal.

Till kurslokalen kommer jag även att flytta delar av min butik. Jag förevisar något nytt varje dagen och i övrigt syr alla precis så mycket de själva vill.

Jag kommer att genomföra Symestern vid två olika tillfällen.

Symester 1

Ankomst sker på måndag den 27 juli kl. 10.00.

Hemresa fredag den 31juli efter kl. 15.30.

 

 

Symester 2

Ankomst sker på lördag den 1 augusti kl. 10.00.

Hemresa onsdag den 5 augusti efter kl. 15.30.

Anmälan görs till Margareta Quilthjärtat. Skriv vilka ni är och hur många. Kostnaden för Symestern är 4700: - och då ingår boendet, frukost, lunch kvällsmat, för- och eftermiddags fika och 5 stycken mönster. Eventuella tygköp står ni själva för. När jag har svarat och bekräftat att ni har kommit med, betalar ni in anmälningsavgiften som är 2350: - senast 29 februari. Resterande avgift betalas 30/6 2020. Tänk på att det är begränsat antal platser. Anmälan är bindande, men hör ni av er i god tid är det troligen inga problem att fylla platsen med någon annan. Anmälningsavgiften betalas tillbaks efter att platsen blivit tagen av annan deltagare.

Har du frågor eller helt enkelt vill anmäla dig direkt gör du det till:

Butik@quilthjartat.se eller till Margareta telefon: 0435-330 01 mobil 076-1252997

 

Drift & produktion: Wikinggruppen