Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Symester 2019

Här kommer en inbjudan för dig som är intresserad av att sy, kommer ha svårt att motstå: fem underbara dagar att bara sy och umgås med likasinnade! Vi kommer vara ett gäng glada sydamer i blandade åldrar med sina symaskiner och allehanda tillbehör. Nybörjare eller proffs... alla är välkomna!

Vi kommer att vara på Bergakungen en konferensanläggning i en lugn och naturskön miljö strax utanför Osby i norra Skåne www.bergakungen.nu Där bor vi i stugor med två bäddar/rum. I varje stuga finns sovrum, allrum med tv, kök, toalett och dusch, veranda med utemöbler.

Alla måltider frukost, lunch och middag äter vi Bergakungens restaurang som även har fullständiga rättigheter. Fikat med frukt för- och eftermiddag blir vi serverade i kurslokalen.

Till kurslokalen kommer jag även att flytta delar av min butik. Jag förevisar en ny teknik om dagen och i övrigt syr alla precis så mycket de själva vill.

Jag kommer att genomföra symestern vid två olika tillfällen.

Symester 1

Ankomst sker på måndag den 29 juli tidigast kl. 09.30.

Hemresa fredag den 2 augusti efter kl. 15.30.

Fulltecknad

Symester 2

Ankomst sker på lördag den 3 augusti tidigast kl. 09.30.

Hemresa onsdag den 7 augusti efter kl. 15.30.

Anmälan görs till Margareta Quilthjärtat. Skriv vilka ni är och hur många. Kostnaden för symestern är 4200: - och då ingår boendet, frukost, lunch kvällsmat, fika med frukt för- och eftermiddag och 5 stycken mönster. Eventuella tygköp står ni själva för. När jag har svarat och bekräftat att ni har kommit med, betalar ni in anmälningsavgiften som är 2100: - senast 28 februari. Resterande avgift betalas 30/6 2019. Tänk på att det är begränsat antal platser. Anmälan är bindande, men hör ni av er i god tid är det troligen inga problem att fylla platsen med någon annan. Anmälningsavgiften betalas tillbaks efter att platsen blivit tagen av annan deltagare.

Har du frågor eller helt enkelt vill anmäla dig direkt gör du det till:

Butik@quilthjartat.se      eller till Margareta telefon: 0435-330 01 mobil 076-1252997

Drift & produktion: Wikinggruppen